18.5.2017

LIITON SYYSOPINTOPÄIVÄT 24-25.11.2017 Vantaalla. Ilmoittautuminen on alkanut!!

Koulutettujen Hierojien Liiton syysopintopäivät pidetään 24-25.11.2017 Vantaalla Kypylähotelli Flamingossa.

Opintopäivien aiheena on olkapää. Käymme läpi olkapään anatomiaa, fascioita, kiputiloja ja hoitoajatuksia, facioiden vaikutusta kivussa, mobilisaatiota hoidossa ja olkapään kuntoutuksen näkökulmia hierojan työssä. Päiviä tulee luotsaamaan OMT-ft, hierojakouluttaja Ismo Palmamäki.
khl.fi sivujen oikeassa yläkulmassa on ilmoitus opintopäivistä. Sitä klikkaamalla pääset lukemaan päivien ohjelman ja hintatiedot. VOIT ilmoittautua mukaan sivujen kautta. Sähköinen ilmoittautumiskaavake on alimmaisena tekstissä.

TERVETULOA KAIKKI MUKAAN!!!!

  • Opintopäivät
  • yli.png
  • FYB-2016_01.gif
  • Lin1.jpg