Janne Rosenqvist

Olen Espoossa (Lihashuoltokeskus Kinetic, Fitness Club Olarium) vaikuttava koulutettu hieroja ja erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen ja mobilisointiin. Minulla on pitkä ja monipuolinen kuntourheilutausta.

Liikkuminen on monella tapaa ihmiselle olennaisen tärkeää ja sen ylläpitäminen säännöllisellä lihashuollolla on yksi perusasioita. Siinä haluan erityisesti auttaa.

Valmistuin vuonna 2017 Hierontakoulu Atlaksesta loistavien opettajien opista.

Kiinnostukseni lihashuoltoon heräsi urheiluharrastusten myötä jo teini-ikäisenä. Tuo siemen jäi itämään ja sai minut myöhemmin varttuneempana kouluttautumaan hierojaksi. En liioittele, jos sen määrittelee kutsumukseksi. Ja mitä pidemmälle omat sporttailuni ovat edenneet, sitä suuremmaksi lihashuollon merkitys on kasvanut ja uteliaisuus ymmärtää ihmisen ihmeellistä anatomiaa – miten jokainen meistä on yksilönä omanlaisensa.

Osaamiseni kattaa monipuolisen valikoiman eri tekniikoita, joita käytän asiakkaan kulloisenkin tilanteen mukaan: klassinen hieronta, nivelten liikkuvuuden edistäminen ja mobilisointi, urheiluhierontatekniikat, vipuvarsitekniikat ja poikittaiset hierontaotteet, faskiakäsittely, MET-tekniikka sekä aktiiviset ja passiiviset venytykset ja kinesioteippaus.