Päätoimittajalta 2/17

Kevättä, kalakukkoa ja uutta osiota

Taas on yhdet mahtavat opintopäivät takana ja tällä kertaa ne olivat Kuopion kalakukko kaupungissa. Opittiin uutta ja kerrattiin vanhaa, näinhän tämä menee, kenellä sitten onkaan painotus enemmän toisessa.

Kevättä pukkaa ja lämpöä on riittänyt koko alkuvuoden, joten jos sama tahti jatkuu, on tiedossa erittäin kuuma kesä (toivottavasti ei liian).

Kuten olette ehkä huomanneet, jotain pientä uudistusta olemme lehteen lähteneet tekemään.

Viimeisimpänä olemme kentältä tulleesta ehdotuksesta (kiitos Pekka ”Keppis” Karjalainen) lähteneet kokeilemaan uutta osiota, jonka löydätte tästä lehdestä.

Tässä uudessa osiossa te kaikki voisitte kuvan kera juhlistaa omaa hierojayrittäjän merkkipaaluanne täysien kymppien täyttyessä, niin julkaisisimme sen. Se mitä teiltä sivulle/sivuille tarvitsemme, on tietenkin, 1. Kuva, jossa voi olla kuva tiloista tai syntymäpäiväjuhlista, 2. Yrityksenne nimi ja oma nimenne (tietenkin joissain yrityksissä se on sama), 3. Paikkakunta jossa toimitte ja 4. Tietenkin ne täydet vuodet. Se miksi lähdemme kymmpivuosilla tätä kokeilemaan, johtuu vain siitä, että jos kaikilta teiltä tulisi joka vuosi näitä yhteydenottoja, loppuisi yksinkertaisesti lehdessä tila J.

Mikäli näyttää kymppi vuosien osalta siltä, että tilaa jää rutkasti tai osa porukkaa on ujoja ;) niin otetaan, vaikka välivuodet käyttöön 5, 15,25,35 jne.

Ehdotuksia ja kysymyksiä lehteen sisältyen on tosiaan pari tullut ja niitä saa jatkossakin tulla, joten rohkeasti vaan ottakaa yhteyttä, joko opintopäivillä livenä tai sähköpostin / puhelimen välityksellä (vastaan kun ehdin). Pyrin kaikkeen vastaamaan, mutta kuten varmaankin tiedätte en tätä päätoimittajan työtäni tee kokopäiväisesti vaan työni ohessa kädet rasvassa.

Kuten ensimmäisessä numerossa jo sanoinkin ei ole tarkoitus korjata ehjää, koska lehtemme on ollut hyvä ja sellaisena sen haluamme jatkossakin pysyvän. Kaikkia toiveita ja ehdotuksia emme varmaankaan pysty toteuttamaan, mutta asioita mietitään ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Julkisuudessa on ollut kovasti juttua, kuinka ihmiset uskovat laman väistyvän ja herrojenkin puolelta on kerrottu valoa näkyvän tunnelin päässä. Toivottavasti näin on ja suunta jatkuu ylöspäin, koska meillä kuten myös monilla muilla pienyrittäjillä tämä näkyy asiakasmäärissä positiivisesti.

Näin kesän kynnyksellä haluan toivottaa kaikille menestyksekästä loppu kevättä aherrusta kesään. Muistakaa myös lomailla välillä, jotta jää virtaa syksyynkin J. Lehden merkeissä tapaamme taas elokuussa ja nähtäväksi jää mitä silloin kuuluu lehteemme.

 

Marko Leppänen