Toiminnanjohtajalta 2/16

Toiminnanjohtaja 216

 

Lahden opintopäivät jääneet taakse ja vieläkin on hymy herkässä. Kokonaisuus oli tällä kertaa enemmän kuin hyvä. Sen saimme lukea palautteistannekin. Hotelli ja sen henkilökunta loi pohjan onnistuneille päiville. Kimmon ja Jarin luotsaamana opintopäivien asialinja oli täyttymys. Myyntinäyttelyn tilat ja esittelijöiden into tekivät väliajoista elävät ja innostavat. Ja että meitä oli mukana 110. KIITOS kaikille! Uskon että palaamme Lahteen uudelleen.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin liiton ylijäämäinen tilinpäätös , toimintakertomus ja myönnettiin vastuuvapaus toimijoille.

 

Jäsenmaksujen ”krävyyt” eli karhukirjeet, lähtevät liikkeelle kuun lopussa. Huolehdi maksusi tai ilmoita reilusti että tahdot erota liiton jäsenyydestä. Sähköposti minulle riittää. Mukaan vain nimesi ja yhteystietosi. Ja tässä hyvä muistuttaa myös sen osoitteenmuutoksen tekemistä. Laita toimistolle aina tieto kun muutat, soita tai kirjoita sähköpostia. Me emme saa tietoja muuta kautta.

 

Olette huomanneet khl.fi sivuilla olevan mainosbannereita. Käykää klikkailemassa niitä ja katsomassa mitä mainostajilla on tarjottavaa. Samalla saamme myös viestiä mainostajille, että sivuillamme kannattaa olla mukana.

Ja muistattehan jäsenten suljetun facebook-sivuston. Tule mukaan kommentoimaan ja keskustelemaan. Mukaan pääset tulemalla osoitteeseen https://www.facebook.com/groups/khlfb/  ja pyydät jäsenyyttä.

 

Hassulta tuntuu tässä kohtaa jo puhua kesästä mutta aika juoksee niin nopeasti.

Toimisto on suljettuna  heinäkuun ja elokuun alun. Luen sähköposteja satunnaisesti ja vastailen puhelimeen satunnaisesti. Jos vain mahdollista, tilatkaa tuotteita jo etukäteen niin ei tule pulaa sitten kesän aikana.

Oikein kiireellisissä tapauksissa laittakaa viestiä niin minulle kuin puheenjohtaja Martti Lahikaiselle. Koitamme sitten jompikumpi auttaa. Tietomme löytyvät khl.fi sivuilta.

 

Syysopintopäiville kokoonnumme Ikaalisten Kylpylään marraskuussa  25- 26 pvä.

Varaa jo kalenteriin aikaa. Päiville suunnittelimme aktiivista ja vuorovaikutteista toimintaa. Mitä se sitten on, julkaistaan Hierojalehdessä 3. Varaudu jo tulemaan mukaan!!

 

Toivon kaikille hyvää kesää. Otetaan hetki omaa aikaa. Vaikka vain yksi ylimääräinen päivä vapaata jolloin pysähdytään hetkeksi. Olemme sen velkaa itsellemme.

 

Kirkkautta kohti, ilolla

 

Timo Ilmari